Бренд Lacoste – елітна класика парфумерії
Актуально

Бренд Lacoste – елітна класика парфумерії

22 лютого 2022, 18:02
0
2
Сподобалось?
2

Елегантність і комфорт – під такими гаслами спрямовується у світ моди та прекрасних запахів бренд Lacoste. Це відомий символ вільного люблячого повітряного потоку, що ніби обрамлений красивою дорогою канвой, що чарує аромат. Він залишає щедрий шлейф, що кружляє голови його шанувальників та оточуючих. Протягом десятків років парфуми Lacoste , створені з любов'ю для жінок та чоловіків, хвилюють своїми прекрасними духами, уособлюючи неформальну елегантність та свіжість сприйняття.

Про походження бренду

Засновником компанії є легенда французького тенісу – спортсмен Рене Лакост (René Lacoste), який виграв Кубок Девіса у 1927 році. В історії одягу та парфумерної моди він став упізнаваним завдяки логотипу. Це крихітний зелений крокодил (спортивне прізвисько Рене – Алігатор). Логотип відображає його власний стиль, динамічну та агресивну манеру гри на тенісному корті.

Вперше новинка текстильної продукції з’явилася у 1933 році. Рене став модельєром більш комфортного в носінні і «дихаючого» спортивного одягу, знаменитих сорочок поло з трьома ґудзиками.

В 1968 вийшла перша чоловіча туалетна вода Lacoste від парфумера Жанна Поту. Вона є уособленням досконалого образу активного та динамічного денді, що йде у ногу з часом. Для представниць прекрасної статі першим ароматом легендарної компанії став варіант Лакоста Pour Femme, випущений у 1999 році. Він одразу отримав величезний успіх у покупців.

Цікаво: компанія приєдналася 1984-го до французької асоціації, що випускає предмети розкоші. Це доводить високий рівень професіоналізму та бездоганну якість товарів.

У чому секрет популярності

Бренд пропонує покупцям лаконічні прозорі скляні флакони, стримані за дизайном й виконані без надмірностей та відволікаючих деталей. Чого не скажеш про розкішний та багатогранний зміст. Цей стиль уособлює філософію компанії: активність та спорт, французьку життєлюбність та успіх. Парфуми з логотипом у вигляді крокодила – аромати, заряджені енергією та пристрастю. При цьому вони обрамлені в елегантність та легку рафіновану стриманість.

Якщо у ваших планах зберегти свіжість нанесеного вранці аромату, рекомендуємо звернути увагу на пропозицію від модного французького бренду. Це сучасна класика, яка має довгограючий характер. Протягом усього дня вона не вимагатиме від власника додаткових нанесень. Покупців чарують стійкі формули парфумів. Це модні колекції парфумів, свіжі та грайливі аромати, які дражнять оточуючих, залишаючи довгий шлейф.

Як правильно вибрати продукцію

Бажаєте отримати унікальний досвід розкутої елегантності? Бренд пропонує домогтися цього за допомогою парфумів:

  1. Аромати для чоловіків – це смілива заявка про себе. Вони створені для сильних духом та незалежних особистостей з характером. Демонструють індивідуальність власника та підкреслюють вольові якості, вміння приймати правильні рішення. Серед чоловічих парфумів найбільш відомі: Challenge, Cool play, а також Booster та Eau de Lacoste.
  2. Парфуми для жінок - це дорогі багатогранні композиції, що манять своєю чистотою і жіночністю. Впізнавана продукція створена для жінок різного віку. Елітним парфумам властиві м’якість, легкість, невагомість, нотки, що обволікають, доповнюють образ. Це енергійна динаміка для молодих і витончена пряність для зрілих, розкішних жінок. Найбільш популярні: Lacoste eau de Pour Femme та Inspiration, а також Dream of Pink.

Універсальність класики уможливлює нанесення парфумів у будь-який час доби. Романтичні нотки колекцій швидко привертають увагу та здатні закохати у себе на багато років.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися