Як вибрати найкращий сервіс з вигідним курсом?
Актуально

Як вибрати найкращий сервіс з вигідним курсом?

8 листопада 2023, 13:48
0
0
Сподобалось?
0

Торгівля криптою — один із найперспективніших напрямків для пасивної діяльності на сьогодні. Використовувати цифрові монети як фінансовий інструмент дуже вигідно, адже цінність кожної монети та токена регулюється виключно комерційним шляхом. Внаслідок цього кореляція відбувається досить часто і динамічно, що дозволяє стабільно отримувати прибуток, чітко вловлюючи тенденції, що змінюються.

Усі транзакції технічно є можливість здійснювати лише через посередницькі ресурси. Це можуть бути обмінники крипти. Також застосовуються сервіси Р2Р, криптовалютні біржі, однак вони мають не таку високу популярність. Основні мінуси бірж — це велика кількість комісій та відсутність права володіння криптою, адже прибуток виводиться із платформ лише в одній валюті фіату, яку вибирає користувач під час реєстрації. А Р2Р послуги не такі цікаві з тієї причини, що тут низький рівень правової відповідальності кожної зі сторін угоди. Тому криптовалютні обмінники мають найвищий попит, проте це має бути справді надійний ресурс із бездоганною репутацією, такий як https://obmenat24.com/. Такі вимоги викликані тим, що всі транзакції з криптовалютою є анонімними та безповоротними.

Які валюти можна використовувати для інвестування та трейдингу через обмінник?

Саме в обмінках крипти онлайн надається найширший перелік доступних для застосування валютних пар. Комбінації складаються компанією з:

  • цифрових валют;
  • фіатних;
  • електронних.

Для здійснення платежів можна використовувати банківські картки та рахунки, електронні системи платежів. Все це забезпечує справді чудові можливості для отримання доходу від торгівлі валютами. Але варто перевірити, чи є фінансове забезпечення під кожний вид валюти, що позначено на сайті. Адже тільки у такому випадку можна розраховувати на те, що транзакції у будь-який час будуть проведені миттєво.

Як зробити обмін крипти онлайн?

Щоб обміняти цифрові монети, продати або купити їх, користувачеві обмінника криптовалюти онлайн необхідно дотримуватися наступного алгоритму дій:

  • зареєструватися на вибраній платформі — цей крок зазвичай відбувається максимально швидко, оскільки потрібна лише адреса електронної пошти;
  • за бажання можна відразу верифікуватися, щоб збільшити ліміти на транзакції — це має сенс зробити, якщо планується активно проводити таку діяльність;
  • вибрати валютну пару та переконатися, що всі умови по угоді підходять (у тому числі розмір комісії);
  • вибрати відповідний спосіб обробки заявки — найчастіше використовується автоматична конвертація, при якій обробка транзакцій відбувається миттєво, виключається ризик помилки через людський фактор;
  • налаштувати індивідуально способи верифікації платежів — солідні компанії пропонують двофакторну аутентифікацію, чим обов'язково варто скористатися з метою підвищення безпеки кожної угоди;
  • ввести реквізити рахунків, які застосовуватимуться під час угоди;
  • підтвердити платіж обраними способами, чекати на зарахування грошей на вказаний рахунок.

При продажі, купівлі крипти одного і того ж типу або навіть різних, але з тих криптогаманців, які підтримують вибрані активи, дані будуть збережені в особистому кабінеті користувача, їх можна використовувати автономно.

Як обміняти крипту на готівковий фіат?

У багатьох солідних обмінниках криптовалюти, які мають солідні грошові обороти та бездоганну репутацію, зазвичай надається можливість транзакцій з готівковим фіатом. Процес проводиться одним із двох способів:

  • зустріч із представником обмінника крипти;
  • відвідування офіційного відділення компанії, якщо такі є у вибраному місті.

Більш практично узгодити зустріч із представником, адже так чітко буде відомий час та місце передачі грошей. У цьому випадку спочатку потрібно оформити заявку на сайті, вибрати ручний режим обробки транзакції, зв'язатися зручним способом із представником компанії.

До речі, при виборі криптовалютного обмінника онлайн можна відразу звернути увагу на те, як працює сервісна служба підтримки клієнтів. Це буде гарним маркером надійності компанії, адже солідні фірми активно розвивають кілька каналів для взаємодії з користувачами платформи, а в обмінках з потенційно швидким скамом власники проєкту вкажуть максимум адресу електронної пошти.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися