Монета Dogecoin, як одна з популярних інвестицій у 2023 році
Актуально

Монета Dogecoin, як одна з популярних інвестицій у 2023 році

13 серпня 2023, 12:43
0
0
Сподобалось?
0

Доджкойн (DOGE) вперше з’явився на ринку криптовалют у 2013 році та спромігся досягти свого історичного максимуму у курсі станом на травень 2021 року. Хоча, відтоді цей крипто-осередок дещо втратив у ціні, він досі залишається частиною переліку кращих електронних грошей. До “десятки” 2023 року, DOGE потрапив через купівлю Ілоном Маском Твіттер. Своєю чергою, люди знов повірили в те, що цифрові “банкноти” можуть злетіти “до небес”.

Започаткували Додж колишні розробники софту IBM і Adobe, Б. Маркус та Д. Палмер. Тоді, в 2013 році, ця монета створювалася, як своєрідний жарт, на тлі приголомшливої популярності альткойнів, які мали намір перестрибнути Біткойн. А, практично одразу, Dogecoin набув популярності і став інтернет-мемом собаки шиба-іну. Тож, щоб спробувати інвестиції у Додж, потрібно трохи заробити. У цьому допоможе платформа https://top-casinos.com.ua/bonus/elslots/, яка пропонує безліч бонусів без депозиту.

Які переваги та недоліки має Доджкойн (DOGE)

Принцип дії Dogecoin дуже простий та нагадує функції таких популярних початківців, як Біткойн й Лайткойн. А, завдяки алгоритму “Пруф оф ворк” цю монету можливо майнити. Також, Додж має інші позитивні можливості:

  • ● Постійне зростання прихильників Доджу. Тож, якщо попит на нього зростатиме, ціна може зберегтися або зрости;
  • ● Заробляти цю монету легше ніж інші криптомонети (тут діє простий та швидкий алгоритм майнингу);
  • ● Сьогодні, DOGE майже не відрізняється від інших осередків, але після свого запуску, він став у ланку перших основних валют. Зокрема, йдеться про зростання популярності серед інвесторів та трейдерів.

Серед мінусів Доджу, його володарі називають відсутність певного ліміту на кількість в обігу. Це, зокрема сповільнює ріст вартості цієї монети. Також, у Доджкойн значно менше фахівців з технічного забезпечення ніж у гігантів індустрії - Біткойна та Ефіріума. І останнє, цей цифровий проєкт має вразливість до стратегії “накачування та скидання” (Pump&Dump). Ця тактика не є новою, тому не дивно, що із-за походження та зв’язку з культурою мемів, Додж став її мішенню.

Технічні тонкощі Доджу та докази на його користь

Попри здібність швидкого майнингу, Dogecoin має й більш привабливі технічні можливості. По-перше, всередині мережі, кожну хвилину створюються нові блоки та додаються до ланцюжків. По-друге, для майнингу використовується алгоритм Scrypt, тому процес є більш ефективним та менш енергоємним.

Доджкойн не має стелі або обмежень на емісію, а задля безпеки, він використовує криптографію (як інші криптовалюти). Курс у нього менший за інші, дефляційні монети. Також, Додж не є інноваційною монетою, тому її оновлення відбувається не так часто.

Останнім впровадженням розробників у 2023 році стало підняття обігу монети. Тож, станом на сьогодні, на ринках перебуває більш ніж 130 млрд DOGE. А, завдяки зростанню курсу у поточному році, Додж став активно купуватися та продаватися на різних біржах, на кшталт Бінанс або Койн Тайгер.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися