Альтернативи MacBook Pro 13” 2020
З перших уст

Альтернативи MacBook Pro 13” 2020

22 лютого 2021, 18:07
0
0
Сподобалось?
0

Представлений 2020 року MacBook Pro — це поєднання потужних компонентів, неймовірної продуктивності і стилю. Якщо вам подобається потужність і легкість MacBook Pro, але при цьому хочеться щось схоже на операційній системі Windows, то можна знайти безліч цікавих варіантів, а іноді ще й у кілька разів дешевше. Спеціалісти інтернет-магазину «Стилус» пропонують вашій увазі добірку ноутбуків, які стануть чудовою альтернативою MacBook Pro 13''.

Lenovo ThinkPad X13

13-дюймовий ноутбук від Lenovo важить всього 1,3 кг. З ним ви зможете подорожувати і при необхідності вирішувати робочі питання. Хорошу продуктивність гарантує 4-ядерний процесор Intel Core i7 десятого покоління, SSD-накопичувач до 1 Тб і 32 Гб ОЗП.

Серед фішок гаджета відзначимо підтримку порту Thunderbolt 3, функцію швидкої зарядки Rapid Charge і до 12 годин автономної роботи. Екран в ThinkPad X13 13,3-дюймовий з роздільною здатністю FullHD, тому картинка чітка і деталізована.

Dell Inspiron 14

14-дюймовий ноутбук від компанії Dell з роздільною здатністю 1920х1080 точок вражає чітким і яскравим контентом. Модель працює на 4-ядерному процесорі Intel Core i7 десятого покоління в парі зі швидкісним SSD-накопичувачем і до 32 Гб оперативної пам'яті.

Фішки ноутбука: технологія потужного кінематографічного звучання CinemaSound, якісний FullHD-екран з матовим покриттям, мінімальні рамки навколо екрану.

ASUS ZenBook S

13,9-дюймовий ноутбук від ASUS вражає продуктивністю і легкістю. Вага моделі складає всього 1,25 кг, тому можете брати з собою ноутбук в поїздки, на навчання або у відрядження.

ASUS ZenBook S працює на процесорі Intel Core 10 покоління, що дозволяє максимально швидко вирішувати найскладніші завдання. А для того щоб корпус пристрою не нагрівався, встановлена ​​високоефективна система охолодження з крильчаткою вентилятора з рідкокристалічного полімеру товщиною 0,3 мм. Повітря відводиться назовні через приховані в шарнірі повітроводи.

Lenovo Yoga C740

Сучасний ноутбук 2 в 1, що поєднує в своєму компактному корпусі продуктивність і легкість. Lenovo Yoga C740 отримав 14-дюймовий сенсорний дисплей з роздільною здатністю 1920x1080 точок, графіку Intel UHD Graphics 10th Gen і процесор Intel 10 покоління з максимальною частотою 4,9 ГГц.

Із приємних особливостей — технологія об'ємного звучання Dolby Atmos, клавіатура з підсвічуванням і сканер відбитку пальців для безпеки особистих даних.

Ще більше потужних крутих ноутбуків ви знайдете на сайті stylus.ua.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися