Українські десантники розгромили ворожу колону
Україна

Українські десантники розгромили ворожу колону

9 лютого 2015, 12:38
0
1
Сподобалось?
1

У районі виконання бойового завдання на Донецькому напрямку воїни-артилеристи Високомобільних десантних військ та Сухопутних військ Збройних Сил України штатним озброєнням продовжують завдавати ворогу значних втрат.

– Як тільки «крилаті піхотинці» зайняли дані рубежі на Донецькому напрямку, терористами вівся їх цілодобовий шквальний артобстріл із різних зразків озброєння. Але професійні дії українських артилеристів дозволили швидко перебрати вогневу ініціативу. Завдяки цьому, в рази зменшилися обстріли ворогом як населених пунктів, мирних громадян, так і місць розгортання особового складу ЗС України, – зазначив офіцер Високомобільних десантних військ.

За мінімальними підрахунками тільки за останні десять днів воїни-артилеристи знищили у терористів колону техніки та озброєння, бойову та автомобільну техніку, живу силу противника, декілька складів із боєприпасами, подавили велику кількість артилерійських батарей.

У прес-службі командування ВДВ ЗС України зазначають, що укомплектованість штатним озброєнням артилерійських підрозділів ВДВ, які виконують завдання в зоні АТО, відповідає сучасним вимогам ведення гібридної війни.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися