Один з лідерів «ДНР»: «Велика війна на Донбасі може початися за лічені години»
Україна

Один з лідерів «ДНР»: «Велика війна на Донбасі може початися за лічені години»

14 червня 2015, 23:54
0
0
Сподобалось?
0

Кремль устами фейкових лідерів фейкових «республік» продовжує залякувати світ і Україну великою війною. Сьогодні гучну заяву зробив представник «ДНР» Денис Пушилін. За його словами, Донбас знаходиться на межі великої війни, ситуація може загостритися в лічені години.

«Ми зараз взагалі знаходимося на межі великої війни. Наш конфлікт не є внутрішньо українським, він повністю перегукується з тим, що відбувається в Сирії, Ємені, повстання в Македонії, ... і може призвести до дуже сумних наслідків, і в зв'язку з цим все може загостритися в лічені години», - сказав Пушілін російському РІА «Новости», відповідаючи на питання про ймовірність відновлення повномасштабних бойових дій в Донбасі.

На думку Пушіліна, будуть зупинені бойові дії чи ні, залежить від позиції світової спільноти.

«Деякі великі країни, що розвиваються навіть своїм нейтралітетом і невтручанням дають своєрідний сигнал, що вони не підтримують військове рішення, вони за те, щоб мирний процес продовжився. Якесь одне рішення, яке, здавалося б, ні на що не може вплинути, може стати вирішальним і переважити в одну або іншу сторону», - спікер терористів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися