Бойовики біля Горлівки обстріляли цвинтар на підконтрольній їм території
Україна

Бойовики біля Горлівки обстріляли цвинтар на підконтрольній їм території

16 грудня 2015, 17:48
0
0
Сподобалось?
0

За оперативною інформацією штабу АТО, сьогодні близько 11.40 бойовики незаконних збройних формувань обстріляли цвинтар, який розташований на південно-західній околиці тимчасово окупованої Горлівки, що на підконтрольній загарбниками території.

Таким чином проросійські бандформування створили черговий прецедент, мета якого звинуватити сили АТО у порушенні умов незастосування зброї вздовж лінії розмежування сторін.
Окрім того бойовики в якості полігону для підготовки своїх бандформувань використовують звільнені від них території. Члени НЗФ «100 бригада» так званої «Республіканської гвардії» «ДНР» регулярно здійснюють неприцільні обстріли позицій сил АТО з окупованої ними Старомихайлівки в напрямку Красногорівки, Зоряного та Гірника, які контролюють українські силовики. Характер обстрілів свідчить про підготовку проросійських гібридних бандформувань на цьому напрямку до оборони. Адже останнім часом, відповідно до спостережень та аналізу дій бойовиків, супротивник відпрацьовує управління вогнем мінометної батареї, що характерно для дій першого ешелону оборони.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися