На Сумщині жінка народила маля у вуличному туалеті і залишила в нечистотах
Україна

На Сумщині жінка народила маля у вуличному туалеті і залишила в нечистотах

11 листопада 2020, 14:27
0
0
Сподобалось?
0

В одному із сіл Середино-Будського району на Сумщині 35-річна жінка народила дитину у вуличному туалеті й залишила в нечистотах.

Наступного після пологів дня вона разом зі своїм знайомим потайки поховала новонародженого, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

Подія сталася ще на початку вересня цього року. Але викрили жінку тільки тепер. Вона зловживає спиртним. Зізналася, що дитина їй не була потрібна, від кого її первісток – не знає.

«Про свою вагітність дізналась на останніх строках. Рідна сестра, що приїздила до неї у гості, звернула увагу на розмір і характерні ворушіння її живота. Свій «цікавий» стан жінка приховувала від односельців до останнього, пояснюючи свою повноту хворобою печінки. У день пологів їй стало погано та дуже захотілось у туалет. Там вона і народила, залишивши маля у вигрібній ямі. А вже наступного дня звернулась за допомогою до свого 61-річного знайомого. Останній дістав з нечистот неживе дитя. І разом вони поховали його навпроти двору жінки», – ідеться в повідомленні.

Про можливу вагітність жінки і зникнення дитини до поліції повідомили сусіди.

«Незважаючи на пояснення жінки, односельці здогадувались про її вагітність. Коли великій живіт раптово зник, а дитину ніхто так і не побачив – це викликало у них певні підозри. Правоохоронці провели перевірку та дізналися, що жінка на відповідний облік до медиків не ставала. А спілкування з нею та її знайомим підтвердило думку місцевих жителів», - розповідає Сергій Тітенко, начальник Середино-Будського відділення поліції.

Поліцейські відкрили кримінальне провадження, рештки дитини вилучили і направили їх на експертне дослідження. Слідчі дії тривають.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися