На Одещині 6-річні діти потрапили у вогнепальну пастку
Україна

На Одещині 6-річні діти потрапили у вогнепальну пастку

26 грудня 2020, 20:48
0
0
Сподобалось?
0

За фактом потрапляння у Одеській області двох 6-річних дівчаток під постріл саморобного пристрою, який установив батько однієї з них, поліція розпочала кримінальне провадження за двома статями - необережне тілесне ушкодження та незаконне поводження зі зброєю.

Пристрій, з якого стався постріл, поліція вилучила і направила на експертизу. Саме від її результатів залежатиме яке покарання отримає чоловік, пише ТСН.

Постріл пролунав напередодні, близько опівдні на території домогосподарства у сараї. Згодом люди почули дитячі крики. Як з’ясувалося, поранення отримали двоє дівчаток. Спрацював самостріл, який господар помешкання встановив аби покарати крадіїв майна. Шестирічні Янина та Дарина випадково забігли у сарай та зачепили розтяжку. Янина постраждала найбільше від пострілу. Мати каже, що дитина досі налякана і бідкається на біль.

Обох дітей батьки привезли до одеської лікарні на власному транспорті. Медики вже одну з них прооперували. Кажуть, будуть ще операції.

«Була вилучена дріб з черевної порожнини. Так само цій дитині планується наступна операція вже в плановому порядку, видалення інших дробів з кінцівок. Друга дитина в більш легкому стані, але там теж потрібно буде виймати сторонні предмети з ніг», - розповів черговий хірург Павло Волчанський.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися