Російські окупанти намагаються наступати на Донеччині, - Генштаб
Україна

Російські окупанти намагаються наступати на Донеччині, - Генштаб

7 квітня 2022, 19:14
0
0
Сподобалось?
0

Російські окупанти продовжують ракетами обстрілювати населені пункти на Донецькому та Таврійському напрямках. Також вбивці з РФ намагались наступати в районах населених пунктів Мар’їнка, Борівське та Солодке, проте успіхів у них не було.

Про це йдеться у повідомленні Генштабу ЗСУ за 7 квітня.

"На Донецькому і Таврійському напрямках противник продовжує здійснювати вогневий вплив та ведення штурмових дій. Завдає ракетно-бомбових ударів, веде артилерійський вогонь по цивільній інфраструктурі населених пунктів. Порт Бердянськ окупантами використовується для перекидання озброєння, військової техніки та особового складу. Ворог також активізував зусилля на Сєверодонецькому напрямку. Намагається продовжувати наступ в районах населених пунктів Донецький, Новотошківське і Попасна. Також противник намагався здійснити наступ у районах населених пунктів Мар’їнка, Борівське та Солодке. Спроби наступу успіху не мали", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, ймовірно, окупанти в найближчий час намагатимуться прорвати оборону наших військ в Сєверодонецькому, Авдіївському та Кураховському районах.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися