На Донеччині ліквідували чеченців, причетних до масових вбивств у Сирії
Україна

На Донеччині ліквідували чеченців, причетних до масових вбивств у Сирії

11 квітня 2022, 11:08
0
1
Сподобалось?
1

На Донеччині ліквідували підрозділ окупантів-чеченців, де було чимало учасників масових убивств мирного населення Сирії.

Про це повідомляє Командування Сил спеціальних операцій Збройних сил України.

Зазначається, що були знищені військовослужбовці 1-ї батальйонно-тактичної групи 70-го мотострілецького полку 42-ї мотострілецької дивізії 58-ї армії південного військового округу. При цьому повідомляється, що місце дислокації цього підрозділу - місто Шалі (тимчасово окупована росіянами Чеченська Республіка Ічкерія).

"Ця купа їхніх понівечених тіл - лише частина батальйонно-тактичної групи, яку воїни Сил оборони України знищили під час штурму низки населених пунктів у Донецькій області"- йдеться в повідомленні, в якому є фото з місця бою.

Також зазначається, що командир БТГр разом зі своїм начальником штабу був ліквідований під час обстрілу у своїй БМП-3.

"З усіх, хто перебував у тій машині тимчасово вижив лише сержант Магомедов. Обгорілого, небагатослівного і майже мертвого його знайшли наші вояки" - сказано в повідомленні.

В Командуванні Сил спецоперацій ЗСУ зауважують, що у складі знищеного підрозділу було чимало учасників масових убивств мирного населення Сирії.

"Як виявилося, досвід війни з беззахисними людьми не допоміг росіянам під час зустрічі із нашими вояками. Перетворення здорових окупантів на мертвих стало можливим завдяки чіткій взаємодії воїнів Сил оборони України"- йдеться в повідомленні.

Увага! Фото 18+


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися