Наталія
Україна

Цікаві факти про життя травниці Наталії Земної (Зубицької)

21 травня 2023, 13:52
0
1
Сподобалось?
1

Не лишень в Україні, а й за її межами відома ця жінка. Вона шанує природу і вважає, що навколо нас справжня зелена аптека. Про Наталію Зубицьку говорять з шаною. І хоч після розлучення з чоловіком вона змінила прізвище і стала Земна, популярності не втратила. Маючи нині 81 рік, виступає на телебаченні й дає уроки оздоровлення в інтернеті!

Зубицький пішов до молодшої

Наталія Земна народилася у селі Крехаїв Чернігівської області. Перші знання про лікування травами отримала від мами та бабусі. Закінчила три вищі навчальні заклади. Серед яких Інститут нетрадиційної медицини у Києві та курси при Українській асоціації народної медицини. А шлюб з відомим народним цілителем Данилом Зубицьким лише закріпив її знання. І хоч він був раніше одружений та набагато старший за Наталю, саме спільне захоплення фітотерапією об’єднало їх. Разом з чоловіком Наталія відкриває свої аптеки в Києві, а згодом по всій Україні. Навчилася виготовляти різні препарати на основі лікарських рослин, приймала пацієнтів.

- З чоловіком ми прожили 20 років у мирі й злагоді, - розказувала журналістам Наталія Петрівна. - Все закінчилося несподівано. Біля Данила з’явилася інша жінка, молодша на сорок років. А бізнес віддав синові від першого шлюбу.

Ображена дружина покинула все, не взявши із бренду Зубицьких жодної копійки. Так вона стала Земною і з нуля почала свій шлях.

Щоб удосконалити знання, їздила за кордон

Тяжкі часи довелося пережити, але пані Наталія не думала опускати руки, а взялася… заново вчитися. Сама створила власні рецепти ліків, почала організовувати свою мережу фітоаптек. Їздила за кордон на різні семінари. 

- Довелося мені побувати у Швейцарії, де зібралися лікарі зі 42 країн світу, - згадує. - Моя доповідь мала тривати 20 хвилин. Але стільки було запитань і така зацікавленість до лікування травами, що я читала її дві години, а потім ще два дні мене засипали питаннями: як лікувати нирки, виразковий коліт. Народна медицина нині лікує аутизм, як і хворобу Альцгеймера, розсіяний склероз, хворобу Паркінсона.

Жінка на власному досвіді переконалася у цілющості трав. Коли їй у зрілому віці діагностували складну хворобу серця, медики наполягали на терміновій операції. Але Наталія Петрівна взялася самостійно лікуватися травами і подолала недугу.

- Я фітотерапію дуже люблю, - наголошує Земна. - Знаю 1600 рослин і дуже шкодую, що не осягнула ще більше. Використовую ж у своїх фітокомпозиціях 587 рослин, які входять у 157 рецептів, що внутрішньо і зовнішньо допомагають людині добре почуватися. Ще жодному вченому, ким би він не був - хіміком, фармакологом, фармацевтом - не вдалося поєднати в чомусь одному всі інгредієнти, усі хімічні речовини, як це Бог зробив у рослині!

Підтвердженням того, що природні ліки творять дива, є сама Наталія Петрівна. У поважному віці вона активна та відкрита для людей. Організовує прийоми в різних містах, виступає на телебаченні, знімає ролики для інтернету. Сміючись, каже, що вона на зв’язку 24 години на добу. Але завжди, починаючи розмову з пацієнтом, нагадує, що найперша причина захворювання - бездуховність, друга - невігластво, третя - лінощі. Якщо їх позбутися, то і організм очиститься.

Руслана СУЛІК


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися