У Білорусі знайшли місце будівництва табору для вагнерівців
Україна

У Білорусі знайшли місце будівництва табору для вагнерівців

27 червня 2023, 11:07
0
0
Сподобалось?
0

Працівник лісгоспу з деревни Цель (21 км від Осиповичів) поділився з опозиційним ресурсом «Білорусь головного мозку» інформацією про сторонню діяльність неподалік від місцевої військової частини 61732. Він помітив як мінімум два лісовози, яким надали обрізну дошку, та велику кількість будівельників. Потім у тому ж районі працівники почали збивати дворівневі чотиримісні нари і туалети.

«Ще більш незвичайно було виявити наявність асфальту, електричних стовпів і скошену траву на полі, яке знаходиться за військовою частиною в Целі. Від місцевих я дізнався, що 50 осіб із 13 найближчих лісгоспів були завезені для будівництва табору для Вагнера. Інформація на паперах свідчить про те, що потрібно близько 1780 чотиримісних нар і 400 двомісних туалетів. Також вказані вимоги щодо поставок взуття, котлів і іншого обладнання. Місцеві в шоці», - повідомив чоловік.

Також «Білоруський гаюн» повідомив, що сьогодні на військовий аеродром «Мачулищі» під Мінськом прилетіли два бізнесджети з Петербурга, один з яких належить Євгенію Пригожину.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися