Труха-Луцьк: підтримує інформаційний фронт та допомагає ЗСУ
Україна

Труха-Луцьк: підтримує інформаційний фронт та допомагає ЗСУ

6 вересня 2023, 11:03
0
0
Сподобалось?
0

Труха-Україна, до мережі якої входить телеграм-канал Труха-Луцьк, це не просто популярний телеграм-канал, це важлива частина інформаційного фронту України. З початку повномасштабного вторгнення канал надав допомогу ЗСУ на суму понад 21 млн грн.

Допомога включала як матеріально-технічне забезпечення, так і медичну реабілітацію бійців. Підтримка була надана різним підрозділам та бригадам, що дозволило їм підвищити свою бойову ефективність та стійкість.


Труха-Луцьк популярний паблік Волині у телеграм із найвідомішої мережі всеукраїнських телеграм-каналів Труха. Паблік допомагає українцям бути обізнаними про те, що відбувається в країні та швидко отримувати актуальні новини міста.  Труха-Луцьк долучились до допомоги нашим захисникам. Протягом останніх двох місяців Труха допомагає 128-ій окремій гірсько-штурмовій Закарпатській бригаді, яка зараз працює на Запорізькому напрямку. Ми передали нашім бійцям монітори та ноутбуки для ефективної роботи на фронті.

«Труха – це важливий ресурс для українців, які шукають інформацію про війну. Канал є потужним інструментом для боротьби із російською пропагандою з перших днів повномасштабного вторгнення. Я особисто тримаю інформаційний фронт з початку війни та допомагаю українцям отримувати правду», – каже Максим Лавриненко, адміністратор українського телеграм-каналу «Труха-Україна» та мережі пабліків Труха.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися