В Таїланді викрали 21-річну лучанку: ймовірно, стала жертвою торгівлі людьми
Україна

В Таїланді викрали 21-річну лучанку: ймовірно, стала жертвою торгівлі людьми

7 листопада 2023, 10:36
0
0
Сподобалось?
0

21-річну лучанку Богдану Кашпрук викрали в Таїланді. Ймовірно, дівчина стала жертвою торгівлі людьми.

Богдана поїхала на заробітки в Таїланд кілька місяців тому. Дівчина знайшла роботу в готельній сфері. Кілька тижнів тому її викрали. Проти волі її утримують у прикордонній зоні між Таїландом і Лаосом. Вона намагалася втекти, однак її спіймали, побили, забрали документи, закували в наручники та ув’язнили, йдеться в матеріалі dzienniksledczy.pl.

Про це пишуть Волинські новини.

Заяву про викрадення в польську поліцію подала родина дівчини. Богдані вдалося зв’язатися з рідними за допомогою телефону через додаток Telegram. Брат Богдани Тарас кілька років мешкає в Польщі. Нині він проживає разом із нареченою та її батьками в Катовіце.

За словами дівчини, група викрадених людей чисельна. Ймовірно, корумпована місцева поліція потурає злочинцям.

Оскільки Богдану утримують в Азії, польська поліція може тільки опублікувати інформацію про розшук у міжнародних правоохоронних системах. Також у зв’язку з тим, що зникла Богдана є громадянкою України, польська поліція не має повноважень для проведення повномасштабного розслідування.

Сім’я дівчини самотужки намагалася розшукати дівчину. Брат Богдани Тарас сконтактував із польськими детективами, які розслідують справи зниклих безвісти у всьому світі.

Як інформував один із детективів, дійсно 21-річну Богдану викрали та проти волі утримують на території однієї з країн Азії. Детективи на початку листопада взялися за справу на безоплатній основі. Родичі зниклої дівчини покриватимуть витрати, пов’язані з перельотом до/з Азії, трансфером на місці, проживанням, харчуванням тощо.

Детективи проаналізували зібрані матеріали, зокрема фотографії, які Богдана надіслала брату. Вони зробили висновок, що дівчину викрали та ув’язнили, до неї застосовують психологічне та фізичне насильство.

Польські детективи звернутися до Інтерполу. Також вони зв’язалися з посольствами Польщі та України в Азії.

Брат Богдани відкрив збір коштів на «Повернення зниклої сестри». Нині вдалося зібрати понад 17 тисяч злотих.

«Допоможіть мені вивезти сестру до Польщі, поки ще не пізно. Ми можемо втратити з нею зв’язок у будь-який момент. Якщо ви можете допомогти або вам відомо про подібні викрадення в Таїланді, Лаосі та М’янмі, або ви маєте контакти в цих країнах, будь ласка, напишіть детективам на електронну пошту: biuro@detektyw.vip », – зазначив брат зниклої дівчини.

У понеділок, 6 листопада, група детективів мала вилетіти до Азії, інформує pap.pl. Вони сподіваються звільнити Богдану та евакуювати до найближчого польського чи українського консульства.

За словами родичів зниклої Богдани, вона перебувала в Польщі незадовго до від’їзду в Таїланд. Там вона гостювала у брата в Катовіце.

Близькі Богдани закликають друзів дівчини, які мають її номер, не дзвонити й не писати їй, адже Богдана ховає свій телефон від викрадачів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися