Як державний маркетплейс допоможе вам продавати більше своєї продукції
Україна

Як державний маркетплейс допоможе вам продавати більше своєї продукції

10 листопада 2023, 13:05
0
0
Сподобалось?
0

Світ пропонує безліч різних можливостей для розвитку власної справи. Якщо ви виробник або постачальник, то важливо знати, як максимізувати можливості власного бізнесу. Однією з надійних платформ для цього є державний маркетплейс Prozorro Market. Цей інноваційний інструмент допоможе реалізувати різноманітні товари й сьогодні ми розглянемо, чому Прозорро Маркет — це ваш ключ до успіху.

Чому Prozorro Market

Розглянемо, як е-каталог може допомогти вашому бізнесу:

  1. Доступ до державних закупівель. Прозорро Маркет — це офіційний державний маркетплейс, де закупівлі проводять виключно різні державні установи. Це допоможе розширити коло клієнтів серед перевірених та надійних замовників.

  2. Зростання довіри: е-каталог відомий своїми стандартами відкритості. Якщо ваша компанія добре зарекомендувала себе на цьому маркетплейсі та має хорошу історію торгів, це може позитивно позначитися на вашій репутації та залучити ще більше клієнтів.

  3. Легкість участі: постачальнику, щоб долучитись до закупівель, треба підтвердити свій досвід продажу конкретної продукції та успішно пройти акредитацію. Крім того, швидкість відіграє важливу роль: деякі процедури закупівлі можуть тривати всього три дні, а отже, для цього не треба готувати багато тендерної документації.

  4. Великий вибір категорій: каталог прозорро макрет містить в собі багато різних категорій товарів. Наприклад, медичне обладнання, офісне приладдя, нафта і дистиляти, продукти харчування та багато іншого. Це надає додаткові можливості для бізнесу знайти свою нішу і реалізувати продукцію на маркетплейсі.

Усе це робить Prozorro Market зручним інструментом для постачальників, які прагнуть збільшити обсяги продажів та розширити свій бізнес.

Як почати продавати свої товари на державному маркетплейсі

Спочатку оберіть акредитований майданчик, на базі якого ви будете брати участь в закупівлях. Ознайомтеся з офіційним переліком акредитованих майданчиків. Дізнайтеся якомога більше: скільки часу представлений на ринку, наскільки зручний функціонал і які сервіси має, які додаткові послуги надає користувачам. Наприклад, SmartTender.biz надає повний юридичний та технічний супровід, а також зручні інструменти для роботи, як-то сервіс аналізу конкурентів та інші корисні ресурси. Отже, щоб почати продавати на державному маркетплейсі, зробіть наступне:

  1. Оберіть акредитований майданчик та зареєструйтеся на ньому як «Постачальник».

  2. Знайдіть категорію товарів для продажу, яка вам підходить. 

  3. Отримайте «Кваліфікацію», для цього подайте заявку, попередньо підготувавши для цього всі необхідні документи.

Протягом 10 днів адміністратор перевірить ваші документи та надасть доступ до е-каталогу. Якщо у вас виникли питання — звертайтеся до служби підтримки майданчика SmartTender.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися