Руфер Мустанг збирає кошти на адвокатів для порятунку росіян, затриманих замість нього
Україна

Руфер Мустанг збирає кошти на адвокатів для порятунку росіян, затриманих замість нього

1 жовтня 2014, 18:13
0
0
Сподобалось?
0

Український руфер Мустанг прославився тим, що на День Незалежності розфарбував у синьо-жовті кольори зірку на багатоповерхівці у центрі Москви. За цей вчинок затримали кількох молодих росіян. Тепер Мустанг збирає гроші на адвокатів для них, адже вони не причетні до його вчинку.

Руфер продав кросівки, в яких до Дня Незалежності України розмалював у жовто-блакитні кольори зірку на одній із висоток Москви. Раніше Мустанг заявив, що він готовий продати цінне для нього взуття, на якому залишилася фарба, повідомляє УНІАН.

Готовність допомогти висловив київський бізнесмен Вячеслав Константіновський, який раніше продав Ролс-Ройс, а сам пішов на фронт. За один кросівок Константиновський пожертвував Мустангу 150 тисяч гривень. Другий кросівок руфер планує надіслати російським слідчим як доказ своєї причетності до розфарбовування московської зірки і невинності інших людей. Константиновський подякував Мустангу за мужній вчинок і жартома висловив побажання розмалювати згодом у жовто-блакитні кольори зірку на Кремлі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися