На Харківщині нетверезі міліціонери жорстоко побили двох чоловіків
Регіони

На Харківщині нетверезі міліціонери жорстоко побили двох чоловіків

14 травня 2015, 16:40
0
0
Сподобалось?
0

У Дергачівському районі Харківської області міліціонери жорстоко побили двох чоловіків. Інцидент стався у селищі Солоницівка. Група правоохоронців нібито збирала «дань» з власників незаконної металоскупки, розташованої у гаражному кооперативі. Випадковими свідками цієї процедури стали підлітки, який міліціонери закрили в одному з гаражів. Коли ж хлопці мобільним телефоном викликали на допомогу своїх батьків, міліціонери жорстоко побили обох тат. Один з батьків потрапив до лікарні з численними гематомами, зламаною щелепою та струсом головного мозку.

Не виключено, що все це зійшло би з рук міліціонерам, якби не ще одні випадкові свідки. Вони зафіксували момент побиття на відео і виклали у мережу.

https://www.youtube.com/watch?v=JwRpSNDVBJ0

Народний депутат Антон Геращенко, який раніше був радником міністра МВС Арсена Авакова, відреагував на побачене.

«У Харківській області група осіб, яких язик не повертається назвати правоохоронцями, жорстоко побила двох громадян. Як тільки я подивився відео опубліковане в соцмережах – відразу ж зв'язався з начальником Харківського обласного УВС Анатолієм Дмитрієвим, і зажадав негайно знайти цих міліціонерів і притягнути до кримінальної відповідальності за перевищення влади, за звіряче побиття людей. Міліції не для того дані права затримувати правопорушників і залучати їх до кримінальної відповідальності, щоб вони відчували себе безкарними і знущалися над власними співгромадянами!», – зазначив він.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися