Хмельниччина

На очах в дитини співмешканець живцем спалив матір...

18 червня 2014, 03:30
0
0
Сподобалось?
0

 

На Хмельниччині скоєно страшний злочин: ревнивий співмешканець на очах у дитини облив благовірну бензином і підпалив. Аби вона не змогла покликати на допомогу, позачиняв вдома усі вікна та двері й залишив жінку помирати.

Їй було 46, йому - 62. В сім'ї часто виникали сварки, жінка не раз виганяла співмешканця з дому, бо той її ображав і лупцював, але потім ніби все налагоджувалося. Нещодавно чоловік повернувся з-за кордону із заробітків. Чергова сварка в хаті виникла на грунті ревнощів, повідомляє Магнолія-ТВ.

Зі слів малолітнього сина потерпілої, мама дивилася телевізор, коли співмешканець взявся її обливати з півторалітрової пляшки горючою речовиною. Чоловік підпалив жінку і замкнув в хаті, аби не вибігла на вулицю й не покликала на допомогу. Надворі було близько півночі. Про те, що з бідолашною сталася біда, люди дізналися від хлопчика. Сусіди відімкнули дім й побачили обгорілу й закривавлену жінку, яка намагалася врятуватися, розбивши у дверях скло. Вони викликали «швидку» та правоохоронців. На жаль, жодні зусилля медиків не змогли повернути пацієнтку до життя - вона отримала серйозні опіки близько 70-ти відсотків тіла. Промучившись кілька днів у лікарні, жінка померла.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися