Зважаючи на складну ситуацію на Сході України, мешканці різних регіонів стараються допомагати армії - хто чим може. Хтось дає кошти на бронежилети, тепловізори, теплий одяг чи ліки, хтось приносить продукти, хтось сортує благодійну допомогу і власним транспортом доставляє нашим бійцям на Донбас. А Валентина Базилюк з Хмельниччини організувала «міні-цех» з виробництва консервації для солдатиків.
Як повідомляє канал новин «24», жінка виростила овочі на власному городі, саме їх і віддала на переробку. Каже, головна цінність такої продукції - що без хімії. Аби зберегти вітаміни, перед консервуванням господиня врожай запікає, а вже потім додає спеції і тушкує у банках. Оцту теж не додає - береже здоров'я бійців. Замість нього в рецептурі є кислі яблука.
На сьогодні пані Валентина уже приготувала близько півтисячі закруток домашнього виробництва. До доброї справи долучила друзів та знайомих. Хтось приходить на годинку-дві, аби почистити часник та цибульку, хтось допомагає мити і стерилізувати банки. Так усі гуртом і роблять добру справу. Аби підняти українським солдатикам бойовий дух, обперізують кожну баночку жовто-блакитними стрічками.
Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!