Мешканка Хмельниччини зготувала для солдатів 500 банок салатів
Хмельниччина

Мешканка Хмельниччини зготувала для солдатів 500 банок салатів

29 вересня 2014, 11:03
0
0
Сподобалось?
0

 

Зважаючи на складну ситуацію на Сході України, мешканці різних регіонів стараються допомагати армії - хто чим може. Хтось дає кошти на бронежилети, тепловізори, теплий одяг чи ліки, хтось приносить продукти, хтось сортує благодійну допомогу і власним транспортом доставляє нашим бійцям на Донбас. А Валентина Базилюк з Хмельниччини організувала «міні-цех» з виробництва консервації для солдатиків.

Як повідомляє канал новин «24», жінка виростила овочі на власному городі, саме їх і віддала на переробку. Каже, головна цінність такої продукції - що без хімії. Аби зберегти вітаміни, перед консервуванням господиня врожай запікає, а вже потім додає спеції і тушкує у банках. Оцту теж не додає - береже здоров'я бійців. Замість нього в рецептурі є кислі яблука.

На сьогодні пані Валентина уже приготувала близько півтисячі закруток домашнього виробництва. До доброї справи долучила друзів та знайомих. Хтось приходить на годинку-дві, аби почистити часник та цибульку, хтось допомагає мити і стерилізувати банки. Так усі гуртом і роблять добру справу. Аби підняти українським солдатикам бойовий дух, обперізують кожну баночку жовто-блакитними стрічками. 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися