Йде пішки з Польщі до Києва: Україною мандрує  чоловік у одязі Христа та з хрестом
Івано-Франківщина

Йде пішки з Польщі до Києва: Україною мандрує чоловік у одязі Христа та з хрестом

13 жовтня 2023, 13:48
0
0
Сподобалось?
0

На заході України, обабіч траси крокує чоловік з хрестом на плечі,  у просторому білому одязі та з довгим волоссям.

Про себе він розповідає, що має на меті донести хрест до Києва, сам він – 33-річний американець, який йде вже більше місяця пішки з Варшави до української столиці.   

Своєю чергою, мешканці тих населених пуктів, де проходив цей чоловік, виходили фотографуватись з ним та записувати відео.

Ось як описала свою зустріч користувачка соцмережі Яна: "Я їхала до Ковеля та на одній із зупинок побачила дуже знайомий мені хрест. Я бачила його в соцмережах. Зупинилась з надією, що побачу ту саму людину, яку бачила в соцмережі.

Я підійшла до зупинки та зрозуміла, що це саме та людина, як несе хрест. Моїй радості не було меж. Коли я підійшла до нього, він запитав, звідки я з’явилась, чи не з неба упала? Я почала спілкуватись з ним українською, він відповів мені, що трішки розуміє мене, але зручніше йому спілкуватись англійською.

Чоловік розповів, що він з США, зараз ходить у вигляді Ісуса Христа по світу з хрестом та хоче нагадати людям про Бога. Сказав, що звати його Джим, він родом з штата Вірджинія".

В той же час в коментарях українці закликають інших не просто фотографуватись з цим мандрівником, але й пропонувати посильну допомогу – їжу, воду та прихисток.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися