Офіцер на полігоні освідчився нареченій з Волині
Рівненщина

Офіцер на полігоні освідчився нареченій з Волині

1 червня 2020, 17:03
0
0
Сподобалось?
0

На Рівненському полігоні офіцер, який їде в ООС, подарував на полігоні каблучку, букет троянд та освідчився в коханні нареченій.

Про це повідомляє пресслужба Оперативного Командування Захід.

Обом закоханим по 25 років, вони уже два роки разом. Роман з Київської області, Вікторія з Волині. Незважаючи на ритм військової служби, поїздки на Схід, полігони, щемливі миті зустрічей та проводів на залізничному вокзалі, стосунки пари кристалізувались та зміцнились наче моноліт.

- Улюблена моя, мій світ, моя стихія і моя удача. Ти моя радість, ти моє дихання і моя душа. За цей час ти стала найдорожчою людиною для мене, моїм стимулом життя, моєю мрією. Люблю тебе і прошу стати дружиною мені на все життя, – так освідчився коханій командир роти, старший лейтенант Роман Цимбал під час заходів бойової підготовки на Рівненському полігоні.

Майбутня наречена приголомшена, нічого не підозрюючи про задуми Романа, зі сльозами на очах від радості відповіла:

- Так!

Пара військових познайомилась чотири роки тому у Тернопільській військовій частині, де проходять зараз службу. Роман на той час був командиром підрозділу, Вікторія тільки прийшла на службу. Зустрівши красуню, молодий офіцер закохався з першого погляду, але не наважувався зізнатися, щоб не порушувати субординацію, а разом з тим дати можливість адаптуватися радіотелефоністці у роботі. Два роки тому офіцер таки зізнався у почуттях Вікторії, з того часу вони разом. 

За цей час молодята познайомилися з батьками з обох сторін. Вікторія зізнається, що Роман єдиний син в сім’ї, тому його батько зрадів появі доньки в родині та чекає на переїзд молодят після служби до Києва. Роман додає, що Вікторії родина є доволі молода і також приємна. З датою весілля поки ще не визначились, але швидше за все воно відбудеться наприкінці літа. Поки що на першому місці стоїть служба, Роман готується до поїздки на Схід, а Вікторія, з нетерпінням чекатиме на свою ротацію, щоб зустрітись з коханим в ООС.

Командир військової частини, полковник Сергій Баранов привітав молодят з радісною подією, а також сказав: «Подібні події у нашій частин відбуваються не вперше і ми радіємо, що в молодих військових створюються нові сім’ї, народжуються діти. Майбутнім молодятам зичу довгих та щасливих років сумісного життя, міцного кохання, а також найшвидшого поповнення в сім’ї».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися