З Луцька на передову вирушив загін добровольців ДУКу
Волинь

З Луцька на передову вирушив загін добровольців ДУКу

2 листопада 2014, 22:52
0
0
Сподобалось?
0

Бійці Добровольчого українського корпусу, які три тижні тому приїхали із передової, знову відправились на Донбас. На фронт бійців у Луцьку проводжали їхні рідні. Загалом сьогодні на передову відправилось 17 бійців ДУК. Перед відправленням добровольців у зону АТО священнослужителі відправили молебень і благословили бійців на щасливе повернення із зони бойових дій. Більшість із військових приймали участь у боях за Донецький аеропорт і відбивали атаки терористів у селі Піски, пише «ВолиньPost».

Керівник загону батальйону добровольчого українського корпусу із позивним «Друг Устим» каже, що їм потрібна перш за все легалізація.
«Наша влада не висвітлює справжні події на сході країни. Жоден наш боєць не оформлений як учасник бойових дій і якщо трапиться із нами якась трагедія, то наші родини не отримають ніякої компенсації. Влада боїться більше українських добровольців, аніж російських загарбників», - зазначив «Матвій».
Командир наголосив, що кожен доброволець обов'язково проходить навчальний бойовий курс.
«Наші інструктори навчають добровольців не тільки, щоб вони могли себе захистити у бою, але щоб і бійці не підставляли своїх побратимів», - зазначив керівник.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися