Директор «Теремнохліб» обурений штрафами і вважає, що конкуренти грають нечесно
Волинь

Директор «Теремнохліб» обурений штрафами і вважає, що конкуренти грають нечесно

30 березня 2015, 19:26
1
1
Сподобалось?
1

Сьогодні у Луцьку відбулася нарада з питань стабілізації цінової ситуації на ринку хліба та хлібобулочних виробів на Волині. Тимчасово виконуючий обов’язки голови Волинського відділення Антимонопольного комітету України Сергій Луговий повідомив про накладання на ПАТ «Теремнохліб» штрафу у розмірі 68 тисяч гривень за те, що не знизили ціни на свою продукцію відповідно до попередніх рекомендацій. Директор ПАТ «Теремнохліб» Сергій Тищенко не буквально вибухнув після цього. А все тому, що, за його словами, з 40 хлібопекарських підприємств області реально платять податки лише 4.

«Ми піднімали питання про тіньове виробництва хліба на Волині. Було доручення проводити аналізи антимонопольним комітетом. Пройшло багато часу, але я не бачу ніякого результату. Ви оштрафували підприємство, яке тільки одного ПДВ сплатило на 800 тисяч. Чогось штрафують тих, хто платить «білу» зарплату, а тих, хто працює у тіні, ніхто не штрафує. Як зарплата може бути на рівні в 1000 гривень?», - обурився Тищенко.

Відзначимо, що ПАТ «Теремнохліб» є одним з монополістів ринку хлібопеків в області. Але найчастіше санкції застосовуються саме до цього підприємства.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Фанат
    Фанат

    Чогось в Ковелі досі хліб 5грн., а не 7 як у Луцьку

    31 березня 2015, 08:50
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися