Поховали Ігоря Єремеєва
Волинь

Поховали Ігоря Єремеєва

15 серпня 2015, 19:45
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні у Луцьку відбулося прощання з бізнесменом і політиком Ігорем Єремеєвим, який помер внаслідок отриманої травми після падіння з коня. Провести в останню путь одну з ключових постатей Волині останнього десятиріччя зібралися кілька тисяч людей.

Відспівування відбулося у луцькому Свято-Троїцькому кафедральному соборі. Чин похорону здійснив митрополит Луцький і Волинський Михаїл. Після цього труну з Ігорем Єремеєвим Театральним майданом перенесли у Волинський академічний драматичний театр імені Тараса Шевченка. Тут на ну другому поверсі усі бажаючі могли попрощатися з Ігорем Мироновичем. Знімати у приміщенні було категорично заборонено. Під театром вибудувалася кілька тисячна черга. У ній можна було помітити чимало відомих на Волині та в Україні персон. Це бізнесмени, політики, парламентарі-колеги і міністри.

Колега по парламентській групі Ігоря Єремеєва Володимир Литвин розповів, що незадовго до смерті Ігоря Мироновича відвідував його.

- З середи на четвер, ми тримали в долонях руку Ігоря Мироновича і вона була тепла. Ми думали, що кризу подолано, що він переможе, - зазначив Володимир Литвин.

Колишній голова Волинської ОДА часів Євромайдану Олександр Башкаленко прийшов на церемонію прощання у компанії нардепа від «Опозиційного блоку» Михайла Папієва. Останній сказав, що представляє у Луцьку усю Буковину.

- На жаль, інколи доводиться бувати на таких подіях, у тому числі у Києві. Але стільки бажаючих віддати останню шану я не бачив. Це багато про що говорить. Волинь багато втратила. Дуже важливо, щоб був паритет політичних сил. Я думаю, сьогодні Волинь його багато в чому втратила. Дуже важливо, щоб справа Ігоря Єремеєва була продовжена, - зазначив Папієв.

Колишній керівник управління лісового господарства Богдан Колісник також був серед тих, хто добре знав Ігоря Мироновича. Сталося так, що він був поруч з ним у той трагічний день 26 липня.

- Він пішов в інший світ на повному скаку. Він міг зіскочити з коня, коли кінь падав, але він хотів утриматись в сідлі. Кінь прим’яв його й наніс травму, - розповів Богдан Колісник.

Прощання тривало близько трьох годин, потім труну з тілом Ігоря Єремеєва перевезли у рідне село Острожець Млинівського району. Кортеж з автобусів та елітних авто виїжджав з центру Луцька близько 10 хвилин.

У Острожці у Свято-Іллінському храмі знову молилися за упокій душі Ігоря Єремеєва. Попрощатися з ним отримали можливість односельці. На останок до присутніх звернувся старший син Ігоря Мироновича Роман. Він попросив людей запам’ятати свого батька хорошою людиною. Після цього Ігоря Мироновича захоронили поруч із могилою батька.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися