«Волиньбаскет-WOG» не зміг «віддячити» «Запоріжжю» за прикру поразку
Волинь

«Волиньбаскет-WOG» не зміг «віддячити» «Запоріжжю» за прикру поразку

25 грудня 2015, 15:15
0
0
Сподобалось?
0

Вчора «Волиньбаскет-WOG» у рідних стінах приймав БК «Запоріжжя». На жаль, з «козаками» у «лицарів» є неприємні асоціації. Адже у першому колі чемпіонату у Запоріжжі суддівська помилка залишила лучан без перемоги. Тоді був зарахований м’яч, закинутий після фінальної сирени. В результаті судді призначили овертайм, і розбиті психологічно «лицарі» просто розсипалися і віддали гру. Тож, зрозуміло, з мотивацією у гравців «Волиньбаскет-WOG» усе було добре. Але й тренерський штаб «Запоріжжя» розумів принциповість поєдинку налучан, тому й «козаки» були готові на всі сто.

У господарів майданчика одразу ж не пішла гра в атаці. Звідси й програна перша чверть – 15:23. Якесь просвітління у грі лучан настало у другій 10-хвилинці, та і то після тайм-ауту від Дмитра Чайковського. Але й гості досить вдало відстрілювалися трюльниками, тож до великої перерви «Волиньбаскет-WOG» так і не зміг дотягнутися до «Запоріжжя», поступаючись трьома очками. Але це було все, на що спромоглися цього вечора «лицарі» – у другій половині гості трималися досить упевнено і потроху нарощували перевагу. У підсумку «Волиньбаскет-WOG» поступився з рахунком 64:78.

Останній шанс зробити подарунок свої уболівальникам перед Новим Роком та Різдвом «лицарі» матимуть завтра. От тільки буде це ну дуже і дуже непросто, адже лучани приймуть вдома «Кривбас», який впевнено іде на другій сходинці у турнірній таблиці.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися