«Волиньбаскет-WOG» не зміг позбавити чемпіонства «хіміків»
Волинь

«Волиньбаскет-WOG» не зміг позбавити чемпіонства «хіміків»

10 квітня 2016, 14:39
0
0
Сподобалось?
0

«Волиньбаскет-WOG» завершив сезон на чвертьфінальній стадії плей-офф. «Лицарі», посівши восьме місце у регулярному чемпіонаті, отримали у суперники діючого чемпіона і лідера нинішньої першості – южненський «Хімік». Путівку у півфінал команди виборювали у серії до двох перемог.

Складно було б уявити, що чемпіони припинять боротьбу за цьогорічний трофей уже на цій стадії. Южненці чітко продемонстрували, що не збираються давати шансів супернику уже у першому матчі, який відбувся 7 квітня – 85:53 (22:15 16:12, 28:16, 19:10).

Вчора лучани уже у рідних стінах спробували дати бій чемпіонам.  Дуже жваво команди провели першу чверть. «Хімік» брав майстерністю, а «Волиньбаскет-WOG» – бажанням. «Хіміки» виявилися трохи сильнішими. Особливо спекотно було у другій 10-хвилинці, коли «лицарі» почали вириватися вперед на 1-2 очка, одного разу відрив сягнув 4 пунктів. Але гості, від гріха подалі, до походу на велику перерву встановили статус-кво – 33:39.

У другій половині гри перебіг подій на майданчику не змінився. Команди діяли на зустрічних курсах. «Волиньбаскет-WOG» перед літніми канікулами намагався залишити якомога більше позитивних емоцій уболівальникам. У підсумку «Хімік» оформив путівку у півфінал, здобувши другу перемогу у серії - 68:83 (17:20, 16:19, 14:21, 21:23).

Підводячи короткий підсумок сезону слід відзначити, що для «Волиньбаскет-WOG» він був достатньо позитивним. У дебютному сезоні у суперлізі команда змогла пробитися у плей-офф. Група ентузіастів, яка розвиває баскетбол у Луцьку, отримала додаткові стимули працювати далі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися