«Волинь» здобула першу виїзну перемогу у сезоні
Волинь

«Волинь» здобула першу виїзну перемогу у сезоні

14 квітня 2018, 12:36
0
0
Сподобалось?
0

«Оболонь-Бровар»-«Волинь» – 0:1

Гол: 0:1 – Гордійчук (32).

«Оболонь-Бровар»: 1. Федорівський, 6. Корнєв – к (69. Сартіна, 46), 90. Безуглий, 3. Тєрєхов, 4. Пінчук, 17. Турчанов (16. Коваленко, 83), 20. Гурмак, 9. Гуськов, 10. Слободян (77. Ткач, 73), 25. Козак, 19. Ковбаса (28. Єременко, 67).

«Волинь»: 47. Когут, 18. Сухомлинов, 32. Петько, 28. Гордійчук, 68. Чорноморець, 95. Курко (17. Сафонов, 79), 7. Герасимюк – к (20. Скоблов, 61), 77. Зарічнюк (34. Климець, 67), 9. Страшкевич (14. Світличний, 90+3), 10. Яковлєв, 16. Коробка (40. Хагназарі, 70).

Луцька «Волинь» вдало з’їздила до Києва на матч з місцевим клубом «Оболонь-Бровар». «Пивоварів» можна вважати зручним суперником для «хрестоносців». Лучани мають тотальну перевагу у статистиці очних зустрічей вдома, та й у Києві перемагають частіше від суперника.

Цей матч активніше розпочали господарі. Уже на перших хвилинах голкіперу «Волині» Богдану Когуту довелося серйозно вступати у гру. Він «витягнув» потужний удар Ярослава Гурмака. Трохи згодом Гурмак розстрілював ворота головою але «пробачив» лучан.

«Волинь», дещо освоївшись на «Оболонь-Арені» (завдяки виїзним фанам, які помітно домінували на чужому стадіоні), почала прибирати ініціативу до своїх ніг. Позиційні атаки результату не приносили, проте «хрестоносці» почали заробляти стандарти поблизу воріт суперника. Вони й принесли лучанам успіх. Павло Гордійчук влучним ударом головою замкнув подачу з кутового Олега Герасимюка. М’яч парашутом перелетів руку голкіпера і, з рикошетом від стійки, опустився у сітку. До перерви господарі поля уже так і не оговталися. Лучани ж мали ще кілька перспективних атак. Знову після кутового непогано пробивав Гордійчук, не найкращим чином Володимир Коробка використав небезпечний простріл від Андрія Яковлєва.

Другий тайм розпочався з рівної боротьби. Команди обмінювалися ударами та напівмоментами. У другій половині тайму «Оболонь-Бровар» пішла в атаку сміливіше. Натомість «хрестоносці» отримали вільні зони для швидких контратак. Одна з них мала закінчитися взяттям воріт киян. Сіаваш Хагназарі пробивав зльоту у штрафному майданчику і ледь не поламав поперечину. Кияни таки організували такий-сякий фінальний штурм і могли врятувати гру. Цього разу «пивовар» Костянтин Коваленко бив метрів з 12 і теж поцілив у поперечину.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися