Школярки з Волині перемогли у творчому конкурсі в Болгарії
Волинь

Школярки з Волині перемогли у творчому конкурсі в Болгарії

22 березня 2021, 16:34
0
0
Сподобалось?
0

Три учениці з Волині здобули перемогу в міжнародному конкурсі дитячої творчості в місті Нова Загора (Болгарія).

Про це пише Суспільне.

Вихованки Володимир-Волинської дитячої художньої школи імені Миколи Рокицького і переможниці конкурсу – дівчата 12-13 років – Катерина Скробака, Яна Левчук та Анастасія Мельничук, які навчаються в третьому класі.

Як розповіла Суспільному заступниця директора художньої школи Ірина Надюкова, творчі роботи дітей обрали для участі у виставці на початку червня цього року. "Зараз оголосили результати. Найкращі конкурсні роботи відібрали для традиційної щорічної виставки в місті Нова Загора. Вона відбудеться в червні і приурочена до Міжнародного дня захисту дітей", – каже заступниця директора.

З її слів, зазвичай у конкурсі перемагають емоційно насичені роботи, які не обов'язково повинні бути технічно складними. Каже: місцева художня школа бере участь в цьому конкурсі більше 15 років.

Анастасія Мельничук виконала малюнок у техніці гратографії. Яна Левчук виконала малюнок із пташками, а Катерина Скробака зобразила Святого Миколая.

Зі слів заступниці директорки, у попередні роки журі конкурсу надсилало для школи або викладачеві за колекцію робіт учнів окремі дипломи із відзнаками. "У липні отримаємо посилку з Болгарії, де надсилають дипломи та каталоги цієї виставки. По цьому ми можемо судити скільки всього робіт виставлено", – каже Ірина Надюкова.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися