Спікер українського парламенту взяв участь у сесії Волинської обласної ради
Волинь

Спікер українського парламенту взяв участь у сесії Волинської обласної ради

21 квітня 2021, 10:50
0
0
Сподобалось?
0

На Волинь завітав Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков. Свій робочий візит він розпочав із відвідування чергової сесії Волинської обласної ради. Перед її початком він зустрівся із частиною народних депутатів від Волині. До приїзду спікера парламенту волинські нардепи зібралися у повному складі, що рідко буває навіть на пленарних засіданнях ВР, зокрема Степан Івахів та Ігор Палиця постійно потрапляють до переліку злісних прогульників та тих, хто не бере участі у голосуваннях. Також гостювали на Волині кілька нардепів з Тернопільщини. До речі, це вперше в історії Волинської обласної ради, коли участь у сесії взяв спікер українського парламенту.

Нардеп від Луцька Ігор Палиця ознайомив Дмитра Разумкова із роботою комунального підприємства «Волиньприродресурс». Зокрема Ігор Петрович пожалівся на попередню владу, яка тривалий час блокувала промисловий видобуток бурштину на Волині.

Сесія Волинської обласної ради розпочалася з виступу Дмитра Разумкова, після чого він вийшов ждо преси і продовжив свій візит поїздкою на авіаремонтний завод «Мотор».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися