«Волинь» на останніх хвилинах втратила перемогу, а потім і взагалі програла аутсайдеру
Волинь

«Волинь» на останніх хвилинах втратила перемогу, а потім і взагалі програла аутсайдеру

7 травня 2021, 19:05
0
0
Сподобалось?
0

У лучан ще залишаються теоретичні шанси на підвищення у класі. Підопічним Василя Сачка потрібно у кожному матчі просто виходити і грати на перемогу, без огляду на результати конкурентів. Саме з таким настроєм і прибули «хрестоносці» на Донеччину. Додатковим стимулом було й бажання реабілітуватися за сенсаційну домашню поразку на початку сезону від краматорського «Авангарда» з рахунком 0:1.

«Авангард» – «Волинь» – 2:1

Голи: 0:1 – Приймак (8), 1:1 – Сеницький (80), 2:1 – Толочко (90+1).

«Авангард»: 33. Поспєлов, 5. Бородай, 6. Аніх (77. Похитайло, 46), 8. Зубков – к, 9. Єрмоленко (26.Скотаренко, 67), 10. Трояновський (15. Сафонов, 90+3), 11. Писко, 13. Козлов, 20. Сеницький, 21. Толочко, 74. Чебаненко (19. Куканов, 68).

«Волинь»: 42. Неділько – к, 26. Мартинюк, 18. Приндета, 6. Войтіховський, 93. Цюпа, 15. Приймак (8. Чачуа, 71), 16. Рябов, 11. Шарпар, 98. Ляшенко (34. Климець, 61), 7. Протасов (22. Коломоєць, 78), 10. Оринчак (9. Нкололо, 87).

На матч у Краматорську «Волинь» привіз перший помічник головного тренера команди Віталій Розгон. Він зробив дві суттєві зміни у стартовому складі. На лаві запасних залишився голкіпер Владислав Леванідов, котрий, після серії сухих матчів, видав серію матчів з результативними помилками, які призвели до втрати очок «Волинню». Його замінив досвідчений Віталій Неділько, до того ж ветеран клубу вийшов з капітанською пов’язкою, бо друга зміна у складі була пов’язана саме з відсутністю незмінного капітана лучан Сергія Сімініна. На його позиції вийшов молодий Олександр Мартинюк.

«Волинь» розпочала гру солідно без метушні в атаці, яка тільки заважала здобувати результат у попередніх матчах. І, як не парадоксально, саме у такому стилі «Волині» вдалося створити швидкий гол. Євген Протасов подав з лівого флангу у штрафний майданчик гостей і Владислав Приймак з правого кута воротарського майданчика головою у протихід голкіперу спрямував м’яча у дальній кут воріт.

Здобувши мінімальну перевагу лучани взяли м’яч під тотальний контроль і не давали суперникам створювати практично нічого, та й самі не форсували події в атаці.

У другому таймі команди ввімкнули вищі швидкості. У першу чергу, господарі поля намагалися щось змінити у грі й більшими силами йшли шукати щастя в атаці. Натомість лучани отримали більше просторів для контрвипадів. Проте ні перші, ні другі не доводили свої атаки до акцентованого завершального удару. Додати грі перцю на завершальні 10 хвилин вирішив центральний оборонець лучан Віталій Приндета. Перед власним штрафним майданчиком він подарував м’яча Юрію Сеницькому, той повз ошелешеного Неділька відпасував на Дениса Скотаренка, котрий розстріляв практично порожні ворота.

Грати лишалося ще 10 хвилин. Але «Волинь» вже ніби пішла з поля після пропущеного гола. І Сеницький таки домучив лучан. У боротьбі з Приндетою він здобув для своєї команди право на 11-метровий, який реалізував Роман Толочко.

Після цієї поразки шанси «Волині» на підвищення у класі залишаються суто теоретичними. А якщо оцінювати гру лучан, то це просто нереально.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися