У Луцьку Самооборона Майдану захищала міську раду від розлючених базарників
Волинь

У Луцьку Самооборона Майдану захищала міську раду від розлючених базарників

30 квітня 2014, 17:43
0
0
Сподобалось?
0

30 квітня у Луцьку відбувся мітинг за участі підприємців та працівників Волинської облспоживспілки. Розгнівані мітингувальники спочатку мирно пікетували приміщення Луцькради, а потім почали масово заходити до міськради. Активісти Волинської Самооборони Майдану, присутні на акції, спробували стримати натовп, аби мирне зібрання пройшло організовано та без  провокацій.

"Ми знали, що є декілька провокаторів, які хотіли просто зробити картинку штурму міської ради, що не є нормально. Ми стримали цих провокаторів, які стояли попереду натовпу і організували коридор, аби люди по ньому спокійно без штовханини зайшли до приміщення ради", - описує ситуацію начальник бойової референтури Волинської Самооборони Майдану Андрій Омельчук.

Самооборонівці намагалися забезпечити громадський порядок, аби ніхто не постраждав через фізичний тиск мітингувальників і, щоб не виламували двері приміщення.

Більше того, частина мітингувальників ледь не постраждала під час масового входження у приміщення через свою необережність, тому самооборонівці намагалися організувати нормальне проходження до приміщення.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися