На Волині 8-річна дівчинка віддала своє волосся для онкохворих діток
Волинь

На Волині 8-річна дівчинка віддала своє волосся для онкохворих діток

21 січня 2022, 19:44
0
2
Сподобалось?
2

8-річна Павлина Слюсарук ще не так давно була володаркою довгого розкішного волосся. Проте дівчина вирішила змінити імідж, підстригтися, а косу віддати на виготовлення перуки для онкохворих діток.

Про це повідомляє БУГ.

Павлина – середня дитина в родині Слюсаруків, у неї є ще старша сестра Юстина та молодший братик Наум. Дівчинка навчається у третьому класі місцевої школи №2, захоплюється танцями та малюванням.

Ідею змінити імідж Павлина виношувала декілька місяців після перегляду мультфільму, врешті, наприкінці грудня, вирішила обрізати довгі коси, які виросли вже нижче пояса. Про ідею розповіла мамі, яка підтримала доньку, лиш порадила їй добре обдумати рішення, щоб потім не довелося шкодувати.

Обрізану косу дівчинка вирішила не залишати собі на згадку. Адже є люди, яким вона принесе більше користі, ніж зберігання у шафі. Волосся довжиною понад 35 см передали львівській благодійній організації “Hair for Share”, яка займається виготовленням натуральних перук для онкохворих.

“Я побачила відео в інтернеті, де маленькі дітки без волосся, питала у мами, чому у них немає волосся. Вона розповіла, що вони хворіють на рак і у них воно випадає. Мені було їх дуже шкода.”, – розповідає Павлина.

Тому після стрижки вони з мамою Юлею порадились і вирішили віддати обрізану косу на перуку для онкохворих діток.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися