У Луцьку шукає роботу хлопець, який виріс без батьків у інтернаті
Волинь

У Луцьку шукає роботу хлопець, який виріс без батьків у інтернаті

22 січня 2022, 14:10
1
2
Сподобалось?
2

Волинянин Денис Поліщук, який проживає у Луцьку, шукає роботу. Його доля не проста. Йому 31 рік, але він ніколи не знав, що таке справжня сім’я. Не знав материнської любові і не відчував міцного батьківського плеча. 

У 2 роки його забрали у Дитячий будинок "Сонечко" у Ківерцях. Далі - школа-інтернат у Володимирі, де він був до 19 років. Ще в дитинстві випадково дізнався, що у нього є менші брат і сестра. Вони двійнята. І лише нещодавно, після багатьох років, йому нарешті вдалося їх розшукати і вперше в житті побачити. 

 Денис Поліщук має вищу освіту. Працював у сфері торгівлі уже більше 9 років - продавцем- консультантом. Спеціалізувався на електромонтажній групі товарів і садовій техніці та інструментах. Останнє місце роботи - комірник на складі. Шукати вакансію через Центр зайнятості Денис Поліщук не може, адже його не ставлять на облік. Тож усе сподівання на читачів сайту «Вісник».

Матір хлопця мало цікавиться його долею, бо має уже іншу родину та дітей. Йому ж щомісячно доводиться 5 тисяч гривень платити за оренду квартири. Скоро такої можливості не буде, адже хлопець залишився без роботи. Денис відповідальний і працьовитий, звик сподіватися на себе і ні в кого нічого не просити, але наразі без допомоги небайдужих йому не обійтися - вкрай потрібні гроші, аби бодай заплатити за орендоване житло. 

 Якщо вам потрібен такий працівник, то телефонуйте Денису Поліщуку 093 039 86 62  

Картка для допомоги  "АльфаБанк" 

5355571279936264

Поліщук Денис Ігорович


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Віка
    Віка

    Ще й картку для допомоги вказали.....Молодий здоровий хлопець.....Вантажників завжди треба, аби бажання працювати....

    5 лютого 2022, 02:05
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися