У Луцьку в бібліотеці дітей вчать малювати комікси
Волинь

У Луцьку в бібліотеці дітей вчать малювати комікси

15 лютого 2022, 21:01
0
0
Сподобалось?
0

У центральній бібліотеці для дітей в Луцьку провели перше заняття для школярів з малювання книг-коміксів,– розповіла директорка закладу Ніна Бочарова.

На пробний урок прийшли шість дітей, передає Суспільне.

Як розповіла директорка книгозбірні, тема першого заняття – "Я і школа", її учні вибрали самі. "Що на фізкультурі, що на перерві відбувається, хто що заховав. Це із їхнього життя комікси", зазначила Ніна Бочарова.

На занятті дітям розповіли про історію коміксів та їх види, а також показали, які книги є в наявності в бібліотеці. “Діти приходять і питають: “А комікси у вас є”? Ми почали купляти трішечки комікси, бо це не є дешеве задоволення, але це був один шлях, як зацікавити дітей хоч до малесенького, але читання”, – розповіла Ніна Бочарова.

За словами директорки книгозбірні, створювали комікси діти разом із луцьким карикатуристом Миколою Волошином. Малювали кольоровими олівцями.

Для заохочення дітей до читання у бібліотеці відкриють "Студію КОМІКС", яка працюватиме щонеділі. В кінці навчання, відвідувачі студії випустять свою книжку коміксів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися