Григорію Пустовіту квартиру у Луцьку таки не дадуть
Волинь

Григорію Пустовіту квартиру у Луцьку таки не дадуть

19 липня 2023, 13:23
0
0
Сподобалось?
0

Члени міськвиконкому на засіданні, яке відбулося 19 липня, не проголосували за надання житла військовослужбовцям. У списку на отримання був і заступник голови Волиньради Григорій Пустовіт.

Про це пише ВСН.

«Це квартири, придбані Міноборони за кошти держбюджету. Люди перебувають на обліку близько тридцяти років. Окрім того, що стосується співвідношення то одна квартиравійськовому у відставці, а шість – діючим. Вони були взяті на облік у 1993–1995 роках», – пояснив начальник відділу з обліку та розподілу житла департаменту житлово-комунального господарства Геннадій Козюта.

У списку було девʼятеро осіб, серед яких і Григорій Пустовіт. Рішення про видачу службового житла підготували за поданням Квартирно-експлуатаційного відділу міста Володимир (структурний підрозділ Міноборони, який займається житловими питаннями військових на Волині).

«Квартирно-експлуатаційний відділ м. Володимир звернувся з проханням затвердити рішення Комісії з контролю за забезпеченням військовослужбовців Збройних Сил України та членів їх сімей жилими приміщеннями про надання житла військовослужбовцям Луцького гарнізону. Наслідком прийняття рішення є поліпшення умов проживання сімей військовослужбовців», – йдеться у пояснювальній записці.

За цей проєкт рішення члени міськвиконкому голосували тричі, проте достатньої кількості голосів не набралося.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися