На Волині дружина військового отримала грант від держави та відкрила магазин солодощів
Волинь

На Волині дружина військового отримала грант від держави та відкрила магазин солодощів

13 грудня 2023, 15:11
0
0
Сподобалось?
0

Нещодавно у Нововолинську відкрився новий магазин «LEKVAR – територія мармеладу». Його власниця Олеся Гадун скористалася підтримкою держави й отримала грант у рамках урядової програми «Власна справа».

«Ми з чоловіком дуже давно хотіли відкрити щось нове. Розглядали різні франшизи, але постійно не вистачало коштів, аби почати працювати. Тому, отримавши грант, це нам дуже допомогло і ми стартонули», – розповідає власниця магазину.

Слід зазначити, що грант у розмірі 500 тис. грн Олеся Гадун отримала як дружина учасника бойових дій. Також для відкриття бізнесу використали й власні заощадження.

У новому магазині величезний асортимент солодощів різних на смак і вигляд: ексклюзивні цукерки, мармелад за класичною рецептурою на пектині, горішки в шоколаді, цукерки в шоколаді, іриски, жуйки, жувальний мармелад тощо. Також діє одна ціна на увесь товар.

Однією з умов надання гранту було створення двох нових робочих місць. Натомість роботодавець має три вакансії продавців продовольчих товарів, одна з яких вже укомплектована.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися