На Волині жінка у рідному селі відкрила крафтову сироварню
Волинь

На Волині жінка у рідному селі відкрила крафтову сироварню

22 травня, 12:45
0
0
Сподобалось?
0

Наталія Видрич із села Велимче на Волині має власну сироварню. Власноруч готувати сир вона почала після закінчення Революції Гідності та народження доньки. Жінка зізнається, що їй в один момент стало дуже цікаво, як же в сирі утворюються дірочки.

Про це йдеться у сюжеті телеканалу «Конкурент TV», пише сайт Конкурент.

Пані Наталія каже, що хоч її сироварня маленька, однак тут зі всією відповідальністю дотримуються усіх стандартів якості та процесів. Жінка з захватом розповідає, що сироваріння – унікальна справа, адже щодня ти вчишся, дізнаєшся нове та вдосконалюєш свою продукцію.

Найулюбленіший сир Наталії Видрич – камамбер. Та не тільки її. Каже, усі місцеві його скуповують з величезним задоволенням.

 «І веземо на базар, і в вайбер-групі збираємо замовлення і чоловік везе торбинку. І новою поштою відправляємо. І місцеві приїжджають беруть сир, перед тим дзвонять. Були на ярмарку, я вже не пам’ятаю, здається Торчинський ярмарок ще до повномасштабного вторгнення. А перед тим в Луцьку два рази були на ярмарках. А з війною вже ярмарків немає», – каже господиня.

До слова, Наталія, окрім заняття улюбленою справою, працює ще й на державній роботі. Каже, без підтримки чоловіка та дітей зі всім не змогла би впоратися. Роботи на сироварні вистачає всім.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися