Закарпатський єпископ особисто послав «нелюдям Путіна» декілька боєкомплектів
Закарпаття

Закарпатський єпископ особисто послав «нелюдям Путіна» декілька боєкомплектів

27 грудня 2014, 17:54
4
0
Сподобалось?
0

 

У зоні АТО побував єпископ Ужгородський і Закарпатський УПЦ КП Кирило. Владика доправив на передову єпархіального джипа, придбаного на кошти вірян Виноградівщини.

Але цим допомога єпископа не обмежилася. Він особисто освячував окопи, укріплення та бойову техніку українських воїнів, подавав снаряди до артилерійських систем. Також воїн Христа єпископ Кирило особисто послав нелюдям Путіна декілька боєкомплектів, як кару за окупацію української землі.

Джерело: Трибуна

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • ANNA
    ANNA

    Чи замислився єпископ Ужгородський і Закарпатський УПЦ КП Кирило, що чекає його після зустрічі з БОГОМ? Ні він сам, начебто помазаник Божий, ні паства не зможе вимолити його гріх за вбивство людей, що загинуть відбоєкомплектів, які він надіслав. Нарешті потрібно замислитись, можливо люди, що живуть на Сході не хочуть жити в Україні і ми не можемо нав'язувати їм свої бажання у спосіб війни, бо це має ефект бумерангу. І не дай БОГ війна по всій Україні.

    27 грудня 2014, 18:51
    Відповісти
    • Ната
      Ната

      Боронити Батьківщину - святий обов"язок кожного. В тому числі і священництва. Хто не хотів жити в Україні, спродав своє майно і виїхав чи то до Росії, чи то до Америки, чи то до Європи. А заколоти влаштовувати - то великий гріх, і штовхати поперед власних амібіцій беззахисних простих людей на смерть - тим більше. Колгоспники та шахтарі гради зі смерчами, гранатометами і буками в продуктових крамницях не накупляли. про що ви говорите.........

      27 грудня 2014, 18:58
      Відповісти
  • иван
    иван

    К нам ,на Донбасс,приезжало достаточно мирных журналистов ,желавших правдиво раскрыть ,происходящее здесь.Но ,почему-то их репортажи не появляются на ваших сайтах.Вы случайно не задумывались,почему некоторые военные сами переходят на сторону ополчения,а некоторые не хотят возвращаться из плена?

    27 грудня 2014, 19:18
    Відповісти
  • alexalex
    alexalex

    Так называемому эпископу давно надо снять с себя притворство,т.к. он нарушил заповедь не убий.ему место в укргестапо. Г Е С Т А П О В Е Ц.

    27 грудня 2014, 19:46
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися