Світ

Путін продає Сирію. Дорого!

29 вересня 2015, 08:40
0
-2
Сподобалось?
-2

У Берліні заговорили про можливість скасування санкцій проти Росії через співпрацю щодо… Сирії. До чого призведе такий торг, українцям страшно думати.

Віце-канцлер ФРН Зіґмар Ґабріель вважає, що Заходу слід покращити відносини з Росією. Початок процесу — спорудження другої гілки газопроводу «Північний потік», а завершення — скасування санкцій щодо Росії. З огляду на важливу роль Російської Федерації у сирійській кризі Німеччина замислилися над покращенням відносин з Москвою.

«Будь-кому має бути зрозуміло, що не можна з одного боку підтримувати санкції протягом тривалого часу, а з другого — мати змогу прохати про співпрацю»,— зазначив урядовець.

Крім того, міністр вважає, що український конфлікт не має впливати на весь спектр відносин між Заходом і Росією. «Конфлікт навколо України не може настільки сильно впливати на ставлення Німеччини, Європи та Сполучених Штатів до Росії, щоб Росія випала як партнер у Сирії», — зазначив Ґабріель. Якщо Росія посилить військові дії у Сирії, конфлікт стане запеклішим та примусить ще більше людей рятуватися втечею, зауважив він.

Джерело: Високий Замок


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися