Дорожники заживо закатали в асфальт п’яничку
Світ

Дорожники заживо закатали в асфальт п’яничку

30 вересня 2015, 12:56
0
0
Сподобалось?
0

Інцидент стався в Індії в штаті Мадхья-Прадеш. П’яного чоловіка, лежав на дорозі, місцеві комунальники закатали в асфальт. Перехожі побачили людську руку, що стирчала зі щойно вкладеного дорожнього покриття – й забили на сполох.

 Як виявилося, 45-річний Латорі Барман повертався з ярмарку в рідне село Кхадра. Його дружина вирішила залишитися у батьків, а чоловік скористався ситуацією і по дорозі додому навідався в магазин з алкогольними напоями. Добряче хильнувши, він не зміг перейти ділянку дороги, на якій проводилися ремонтні роботи (попереджувальні знаки були відсутні), звалився в яму і заснув.

Уранці робітники не помітили сплячого чоловіка і залили в неї розплавлений бітум, після чого розрівняли відремонтовану ділянку за допомогою самоскида.

Перехожі помітили руку, що стирчала з асфальту, і підняли тривогу. Після ексгумації тіла жителі навколишніх сіл перекрили шосе, вимагаючи розправи над винними. Розійшлися вони тільки після того, як поліція пообіцяла притягти до відповідальності представників компанії, що займалася ремонтом ділянки.

Водій самоскида і робочий, відповідальний за наповнення ям, вже заарештовані. Їм висунено звинувачення в халатності, що призвела до смерті людини. Керівництво ремонтної компанії пообіцяло виплатити родичам Бармана 50 тис. рупій (трохи більше 760 доларів) компенсації.

Джерело: Корреспондент.net


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися