У Китаї літня пара відтворила весільні фото через 70 років шлюбу
Світ

У Китаї літня пара відтворила весільні фото через 70 років шлюбу

3 грудня 2015, 16:08
0
0
Сподобалось?
0

Кожна річниця весілля — для подружжя свято, та погодьтеся, коли йдеться про 70-ліття спільного життя — це щось справді особливе! Саме стільки років від дня шлюбу відсвяткувала цієї зими літня китайська пара Ван Деї та Цао Юехуа, пише Bored Panda.

Обом стареньким виповнилося по 98 років. Побралися вони в далекому 1945-му в місті Чунцин. Виростили чотирьох дітей, які й допомогли батькам відтворити весільний знімок через 70 літ після найважливішої події в їхньому житті.

«Моїм мамі й тату по 98, — оповідає «меншенький» син подружжя, якому й самому вже за шістдесят, Цао Пангпей. — Вони були разом так довго, пережили війну, політичну нестабільність і хвороби, але досі разом і продовжують трепетно любити одне одного. Ми хотіли допомогти їм відтворити у пам’яті найщасливіший день їхнього життя. Вони можуть не пам’ятати багатьох речей, але декламують вірші, які писали одне одному у воєнні роки. Вони пережили тяжкі часи — війна їх розлучила, та ніколи не припиняли кохати. Тато запросив маму на танець, і вони закохалися з першого погляду», — повідав історію кохання батьків Цао.

«Коли ми обоє матимемо по сто літ, то знову сфотографуємося так», – сказала щаслива «наречена», переглядаючи, які вийшли знімки, а очі її сяяли. 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися