У Луцьку на головному майдані покажуть популярну і видовищну науку
Актуально

У Луцьку на головному майдані покажуть популярну і видовищну науку

23 вересня 2016, 18:50
0
0
Сподобалось?
0

Найближчої неділі на Театральному майдані Луцька відбудеться надзвичайно цікавий, видовищний і корисний для розуміння світу захід – наукові пікніки. На головному майдані міста будуть представленні більше 30 організацій зі специфікою їх дослідів та майстер-класів, а це сфери: хімії, фізики, робототехніки, біології, фізичної культури, психології, механіки тощо. Крім того, на Пікніках буде безліч майстер-класів на творчу тематику: малюнки вовною, виготовлення ляльок-мотанок, малювання на камінні, паперова пластика, фітодизайн, боді-арт та інші.

В одному місці на одній «сцені», а саме – на Театральному майдані міста можна одночасно побачити таку кількість ентузіастів, науковців, ініціативних та творчих людей. Пікніки стартують о 12:00.

Уже відбулася прес-конференція від організаторів та учасників свята науки. Аби дати краще зрозуміти тематику наукових пікніків співробітниця хімічного факультету Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Ірина Мазурець продемонструвала кілька «фокусів». Зокрема науковець організувала мініатюрне виверження вулкану та показала гроші, які не горять. Таких видовищ на Театральному майдані Луцька у неділю буде чимало. Відвідувачі під час заходу зможуть задавати різноманітні питання учасникам та й самі спробують творити «дива» під керівництвом спеціалістів.

Волинській Інститут Підтримки та розвитку Громадських Ініціатив дякує партнерам, без яких даний захід був би неможливим, а саме: Управлінню у справах освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації, відділу у справах сім'ї та молоді Луцької міської ради, Волинському обласному центру зайнятості.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися