На Тернопільщині чоловік сокирою забив до смерті двоюрідного брата
Кримінал

На Тернопільщині чоловік сокирою забив до смерті двоюрідного брата

11 січня 2015, 10:32
0
0
Сподобалось?
0

Під час сварки 62-річний житель Теребовлі забив до смерті сокирою свого двоюрідного брата, а потім намагався знищити сліди злочину. Як розповів начальник Теребовлянського райвідділу міліції Микола Сивуля, до правоохоронців надійшло повідомлення про те, що за місцем проживання виявлено тіло з ознаками насильницької смерті 51-річного місцевого жителя. Міліціонери оперативно виїхали на місце події.

Правоохоронці почали з'ясовувати, хто ж позбавив життя потерпілого. У поле зору,  як підозрюваний, одразу потрапив двоюрідний брат загиблого, який мешкав з ним під один дахом. Проте 62-річний чоловік всіляко заперечував свою причетність до вчинення злочину. Розповів, що не ночував вдома, а коли повернувся зранку, виявив закривавлене тіло родича і повідомив про це сусідів, а вже вони поспішили викликати міліцію. Як не намагався чоловік відвести від себе підозру, та все ж правоохоронцям за допомогою неспростовних доказів вдалося вивести його на чисту воду. Пенсіонер зізнався, що під час суперечки вбив свого двоюрідного брата, повідомляє прес-служба міліції Тернопільщини

Як з'ясувалося, загиблий та потерпілий мешкали в одному будинку. Чоловіки постійно пиячили, сімей не мали і ніде не працювали. У день трагедії між ними розгорівся конфлікт. Потерпілий попросив у родича гроші на пляшку. Той відмовив. Це розлютило загиблого і він приснув в очі брату дезодорантом. Тоді старший чоловік схопив у руки сокиру і декілька разів наніс нею родичу удари по голові. Зупинився, коли той вже не дихав.

Згодом зловмисник вирішив приховати сліди злочину, позмивав з себе кров і повідомив сусідам, що хтось вбив його брата.

Наразі підозрюваний, згідно статті 208 КПК, затриманий. Йому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 115 ККУ - умисне вбивство. За вчинене чоловікові загрожує від семи до п'ятнадцяти років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися