У Білорусі затримали лучанина і готуються до його екстрадиції
Кримінал

У Білорусі затримали лучанина і готуються до його екстрадиції

3 жовтня 2015, 13:57
0
0
Сподобалось?
0

На території сусідньої Білорусі затримали волинянина, якого на батьківщині підозрюють у кіберзлочинності. Він поміщений у СІЗО, готуються документи для його екстрадиції.

За даними видання «Під прицілом» йдеться про лучанина Олександра Владичака. Він організував бізнес з надання послуг кабельного телебачення. Але використовував не свій продукт, а за допомогою спеціального обладнання перехоплював сигнал офіційних операторів і перепродував його. Мережа винахідливого лучанина існувала у кількох районах Волині.

Після суду для Владичака обрали запобіжний захід - домашній арешт. Однак коли закінчився термін арешту, захід не продовжили. Владичак звільнився від електронного браслета і навіть вислав його на адресу МВС, а сам зник. Перед тим підозрюваний влаштував провокацію, вчинивши бійку з правоохоронцями, які контролювали дотриманням ним режиму домашнього арешту.

Не так давно Владичак розсилав на електронні адреси інтернетвидань листи з проханням видалити усю раніше розповсюджену про нього інформацію.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися