На Рівненщині жінка «розвела» на гроші десятки таксистів
Кримінал

На Рівненщині жінка «розвела» на гроші десятки таксистів

25 липня 2021, 13:41
0
0
Сподобалось?
0

У Рівному жінка хитрістю виманювала гроші в таксистів. Вона позичала в них кошти то на дитину, то на ліки, то аби допомогти матері, а потім зникала, не заплативши за проїзд. Зловмисницею виявилася мешканка селища Квасилів, розташованого неподалік від обласного центру.

Про це розповідає ТСН.

Беручи гроші в борг, зловмисниця залишала свої речі – телефон чи нібито золоті прикраси – як гарантію, що повернеться. Вони виявлялися дешевою біжутерією, а техніка – була несправною.

Таксисти розповіли, що найчастіше возили жінку саме додому та у справах, рахунок за поїздку становив зазвичай декілька сотень гривень. Шахрайка обіцяла, що гроші вона винесе з квартири або їх на місці заплатить чоловік, однак, як тільки виходила з автівки, тікала та вимикала телефон.

Одного разу підозрювана ще й витягла гроші з бардачка одного з водіїв, а іншого разу – обікрала АЗС, куди попросила її завезти нібито за продуктами і алкоголем. Не отримавши по закінченню поїздки плату за проїзд, ошуканий таксист повернувся на заправку, аби отримати фото з камер спостереження, та написав заяву до поліції.

Нині до правоохоронців звернулися вже близько 10 потерпілих, однак їх може бути у кілька разів більше. Поліцейські вже розшукали жінку та вручили їй повістку на допит. Вони просять звернутися по допомогу всіх, кого надурила громадянка.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися