У «Західінкомбанку» — тимчасова адміністрація: гроші роздадуть вкладникам, а банк виведуть з ринку
Економіка

У «Західінкомбанку» — тимчасова адміністрація: гроші роздадуть вкладникам, а банк виведуть з ринку

30 травня 2014, 11:45
0
0
Сподобалось?
0

28 травня Правління Національного банку України затвердило постанову, якою ПАТ «Західінкомбанк» віднесено до категорії неплатоспроможних. Наступним кроком стало запровадження виконавчою дирекцією Фонду гарантування вкладів фізичних осіб тимчасової адміністрації у банку. Вона діятиме протягом трьох місяців. У цей період вкладники «Західінкомбанку» можуть отримати свої кошти за депозитами, строк дії яких закінчився, та за договорами банківського рахунку. Виплати за зазначеними договорами здійснюються в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день прийняття рішення Нацбанком про віднесення фінустанови до категорії неплатоспроможних та початку процедури виведення Фондом банку з ринку, але не більше 200 тисяч гривень. Відповідне повідомлення з'явилося на офіційному сайті «Західінкомбанку».

Подавати до Фонду заяви на виплату коштів за договорами банківського рахунку та за договорами банківського вкладу, термін дії яких закінчився до введення та під час тимчасової адміністрації, не потрібно. За такими договорами виплата коштів здійснюватиметься за списками вкладників, які формує уповноважена особа Фонду.
Про час та порядок виплат за вищезазначеними договорами буде повідомлено додатково на офіційному сайті Фонду - www.fg.gov.ua, на сайті ПАТ «Західінкомбанк» - www.inkom.lutsk.ua, та у відділеннях даного банку.
Довідкова інформація за номерами: 0 800-308-108 - «гаряча лінія» Фонду гарантування вкладів фізичних осіб або за телефоном ПАТ «Західінкомбнк»: (0332) 78-02-22, (0332) 78-02-36.

 

 

 

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися