Кінотеатр під відкритим небом «Lutsk Night Cinema» відкриває літній сезон кіно!
З перших уст

Кінотеатр під відкритим небом «Lutsk Night Cinema» відкриває літній сезон кіно!

18 травня 2017, 09:53
0
0
Сподобалось?
0

У суботу, 20 травня, о 21:00 на стадіоні СНУ імені Лесі Українки кіногурманів відбутесься відкриття літнього сезону кінопоказів під відкритим небом. Організатори обрали для перегляду стрічку «Таємне життя Уолтера Мітті». Окрім крутого пригодницького кіно, на глядачів чекатиме вікторина, розіграш сертифікатів на оздоровлювальний масаж та 100-гривневий сертифікат на піцу. Також цього ж вечора відбудеться вручення унікальної термочашки, яка розігрується серед підписників соціальних мереж проекту «Lutsk Night Cinema», зазначають організатори.

Потрапити на кіноперегляд може кожен бажаючий, адже вхід вільний! Кількість місць обмежена лише площею стадіону. На кінопоказі можна буде придбати каву, чай чи солодощі від кав’ярні «Цукерня».

Організатори нагадують, що проект насамперед є культурним та пропагує здоровий спосіб життя, тому приносити та розпивати алкогольні напої суворо заборонено. Натомість глядачі можуть взяти із собою щось перекусити, а також принести термоси із чаєм. Також варто враховувати погодні умови, ще може бути прохолодно, тому глядачам потрібно одягтися відповідно до власних потреб.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися