На Волині сертифікат на 1,4 мільйона від кандидата розмістили прямо на виборчій дільниці
Політика

На Волині сертифікат на 1,4 мільйона від кандидата розмістили прямо на виборчій дільниці

25 жовтня 2014, 23:38
0
0
Сподобалось?
0

У Ковелі у коридорі зальноосвітної школи №12 розмістили подарунковий сертифікат від кандидата в народні депутати Степана Івахіва на будівництво стадіону біля цього навчального закладу. В сертифікаті навіть зазначено  суму 1 мільйон 400 тисяч гривень. Відкриття стадіону відбулося 20 жовтня.

Про це повідомляє громадська мережа спостережень за виборами ОПОРА.

Народний депутат Степан Івахів балотується по 21 виборчому округу з центром у Ковелі. Він є діючим народним депутатом, бо переміг на виборах в 2012 році.

За словами заступника директора по господарській частині ЗОШ № 12 Степан Івахів вручив сертифікат ще 1 вересня 2014 року. Зараз сертифікат розміщений у коридорі школи. Цікаво, що в цій школі також знаходиться дільнична виборча комісія № 071017, де відбудеться голосування 26 жовтня. Всі виборці будуть йти через цей коридор, щоб здійснити своє волевиявлення.

Варто нагадати, що спостерігачі ОПОРИ вже повідомляли про те, як кандидат в депутати Степан Івахів в жовтні використовував діяльність благодійного фонду «Патріоти Волині» для агітації.

Цього ж дня, 20 жовтня, у будинку культури в Старій Вижівці відбулася зустріч кандидата в народні депутати Степана Івахіва з виборцями. Представив присутнім Степана Івахіва начальник відділу культури Старовижівської РДА Петро Філюк. У своєму виступі Івахів сказав, що фонд «Патріоти Волині» непогано попрацював на окрузі. Степан Івахів сказав, що підписаний закон про посилення кримінальної відповідальності за підкуп виборців, зазначивши, «якщо є запитання матеріального характеру, то тут присутній представник благодійного фонду і після зустрічі, коли кандидат  вийде, бажаючі можуть поспілкуватися з ним».

Після зустрічі з кандидатом на сцену піднявся  його помічник Валерій Черкаска і вручив людям подарунки.

Від фонду вручали: автобус для будинку культури для ансамблю «Жайвір», шкільну дошку та комп'ютер для ЗОШ, холодильник для амбулаторії, 3 волейбольні м'ячі для ДЮСШ, реанімобіль «Mерседес» для центральної районної лікарні (ще на розмитнені).

Валерій Черкаска також назвав двох учасників АТО, які мають отримати  по 10 тисяч гривень.

Таким чином кандидат і надалі використовує для своєї виборчої кампанії благодійний фонд, попри те, що такі дії мають ознаки підкупу виборців.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися