Україна крупно але не без проблем здолала Люксембург
Спорт

Україна крупно але не без проблем здолала Люксембург

15 листопада 2014, 22:12
0
0
Сподобалось?
0

Національна збірна України з футболу зіграла черговий матч групового етапу відбору до ЧЄ-216 проти збірної Люксембургу. Ніхто не чекав від команди Михайла Фоменка іншого результату, аніж перемоги. Її українці здобули, але зробили це в такому ж стилі, як проводять усі матчі цього відбіркового циклу. Радість від здобуття чергових трьох очок затьмарює гра, яку показує наша збірна.

Люксембург - Україна - 0:3

Голи: 0:1 - Ярмоленко (31), 0:2 - Ярмоленко (52), 0:3 - Ярмоленко (55).

Люксембург: 1. Жубер, 2. Шано, 3. Йєніш, 5. Шнелль, 7. Жерсон, 8. Мартінс (Да Мота, 54), 11. Бенсі (Жоашим, 63), 17. Мутш, 18. Янс, 19. Хольтер, 20. Тюрпель (Девілль, 78).

Україна: 12. П'ятов, 3. Хачеріді, 17. Федецький, 20. Ракицький, 13. Шевчук, 4. Тимощук, 8. Зозуля (Будківський, 73), 22. Сидорчук, 7. Ярмоленко, 10. Коноплянка (Морозюк, 76), 11. Олійник (Ковальчук, 85).

Перемоги у цьому матчі цілком могло б і не бути, якби опонентом нашої команди був який-небудь європейський середнячок. Футболісти Люксембургу дуже сміливо розпочали гру і створили достатньо моментів щоб уже після першої половини тайму здобути серйозний гандикап і перейти до утримання рахунку. Катастрофічно погано виглядала у ці хвилини пара центральних захисників України Хачериді-Ракицький. Після першого провалу господарі поля влаштували перепаслвку у штрафному майданчику нашої команди і Тюрель впритул розстрілював ворота. П'ятов зафіксував м'яч на самісінькій лінії воріт. Згодом Тюрель по центру вийшов на побачення з нашим голкіпером, але пробив повз ворота. Потім була ще одна швидка контратака господарів, коли троє люксембуржців виходили проти двох захисників, але один з гравців атаки не зміг приборкати м'яч після достатньо зручного пасу, і гострота моменту була втрачена. Лише після цього українці якось стрепенулися. Кілька напівмоментів мав Роман Зозуля, але ніяк не міг «намацати» своїми ударами ворота - форвард досі шукає свою гру. Не поцілив у порожній кут воріт Жубера Денис Олійник. Зробив гру Андрій Ярмоленко. Свій перший гол він забив, вдало зігравши на добиванні.

По перерві Ярмоленко закінчив почате у першій 45-хвилинці. Два фірмові удари динамівця повністю зняли напругу у грі і дозволили командам далі грати у власне задоволення. Українці ще трохи поатакували за інерцією, але більше не забивали, хоча непогані шанси для цього були.

Далі підопічні Фоменка передали ініціативу господарям поля. Ті з усіх сил намагалися хоча б «розмочити» рахунок. Але знову збірну Люксембурга підвела майстерність. Запам'ятались кілька непоганих дальніх ударів, з якими впорався П'ятов. Одного разу м'яч влучив у стійку.

https://www.youtube.com/watch?v=0rdvTszcjPA


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися